Meer lezen
DTBN PARTNERS

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn een groot goed. Maak kennis met onze Partners in Purpose!

state of the (p)art(ner)

Niets is fijner dan kunnen vertrouwen en bouwen op de mensen waar je mee werkt. Vanuit deze gedachte werken wij exclusief samen met professionals, uit binnen- en buitenland, die uitblinken in wat zij doen. Zij maken in iedere situatie het verschil, zijn flexibel en leveren altijd meer en sneller dan je verwacht. State of the Art is bij ons de standaard!

Hans van Holstein

DTBN Dienstverlening

Hans is een ervaren (interim) manager die de gemeentelijke organisatie als geen ander kent. Samen met Hans richt DTBN zich op de vakgebieden Burgerzaken, KCC en het Sociaal Domein.. Gezamenlijk trainen, coachen en begeleiden wij gemeenten.

Taavi Kotka

Proud Engineers

Taavi is als eerste CIO van Estland mede verantwoordelijk voor het Estse succes en deelt deze kennis en kunde nu wereldwijd via zijn nieuwe onderneming. Proud Engineers en DTBN werken onder andere samen in relatie tot de Estonia X-periences .

Otto Thors

WE-Government

Otto is al tien jaar hoofdredacteur van Ingovernment en heeft samen met Arthur en Patrick het Qurve-concept ontwikkeld. Samen ontzorgen wij organisaties met het opstellen van een strategie, innovatiemethodiek en innovatieagenda.

Rico Dentro

Redmixx

Rico is het visuele brein van DTBN. Van animaties tot infographics en van foto's tot film. Samen zorgen wij voor zowel een passende tekstuele als visuele boodschap voor organisaties die het verschil willen maken..

Marjolein Nijburg

Yinc Connect

Marjolein weet alles van online assessments en gaat altijd uit van de kracht van de mens. Het gedachtegoed van DTBN sluit naadloos aan op de zienswijze van YINC en wij vullen elkaar aan door het beste van beide werelden te verbinden.

Yu Hu

Makeblock

Yu is verantwoordelijk voor het positioneren van Makeblock en STEAM-leren in Europa. DTBN onderkent dat nieuwe technologiën een cruciaal onderdeel vormen van andere onderwijsmethoden. Daarom kiezen wij bewust voor Makeblock als partner.

Carmen Jonathans

Thansz

Carmen heeft de gave om van een aantal 'eenvoudige' vragen een boeiend gesprek te maken en het te vertalen naar prettig leesbare stukken. DTBN  maakt en deelt steeds meer content en heeft in Carmen de ideale partner gevonden. 

Lisa van der Heijden

Elise's Expertise

Lisa heeft met de Toekomst Tour laten zien dat de jeugd zelf een grote rol speelt in het bepalen van hun eigen succes. Haar betrokkenheid, expertise en energie zorgen ervoor dat DTBN haar graag inzet als ambassadeur voor de nieuwe generaties.