Meer lezen
Toekomstmakers

Haal met onze Toekomstmakers strategisch vermogen en executiekracht in huis. Resultaat gegarandeerd, voor mens en maatschappij!

Je kent ze wel, van die mensen die altijd en overal beweging creëren en dit doen op een menselijke en resultaatgerichte manier. Dat zijn precies de Toekomstmakers met het DTBN-dna. Mensen die in de praktijk bewezen hebben meerwaarde te hebben. Vaak vanuit een directiepositie, maar ook als manager, strategisch adviseur en jong talent. Sinds de lancering van De Toekomst Begint Nu komen wij steeds vaker zelfstandigen tegen die het individueel erg goed doen, en ook graag bijdragen aan een groter geheel. Mensen met passie, power en een relevant netwerk.

Daarom ook de keuze voor de Toekomstmakers. Onze mensen 'maken' samen met jouw organisatie de ambities waar. Zij zijn in staat te verbinden, vernieuwen en veranderen. Altijd met de inwoner of de medewerker als centrale punt van de aandacht in de transitie. Ben jij op zoek naar een tijdelijke Toekomstmaker of heb je behoefte aan een duurzame relatie ter ondersteuning van jouw meerjarenvisie? Of wil je graag een sparringspartner met hart voor de publieke zaak? Neem dan contact op met ons en voor je het weet maken wij samen de toekomst! 

Neem contact met ons op als je:

  • je hulpt nodig hebt met het optimaliseren en innoveren van je dienstverlening en de digitalisering;
  • tijdelijk een directeur, manager of strategisch adviseur nodig hebt;
  • op zoek bent naar een coach of begeleider;
  • je wilt laten inspireren op het gebied van  leiderschap en organisatieontwikkeling;
  • je op korte termijn resultaten wilt behalen met impact;

Onze aanpak

Nog te vaak worden externe professionals ingezet zonder resultaat op de lange termijn. Daarom werken wij intensief samen met jouw organisatie en dragen wij gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het succes van vandaag, morgen en overmorgen. 

Onze Toekomstmakers zijn breed inzetbaar.  Zowel bij het Rijk, provincie, gemeente, waterschap of een andere organisaties in het publieke domein, maar ook bij organisaties die de overheid beter willen begrijpen of op zoek zijn naar duurzame relaties met specifieke overheidsorganisaties. 

Veranderen zit ons in het bloed. Altijd met oog voor de mens en de maatschappij! 

Door te werken met mensen die zowel het publieke als private domein kennen zijn wij in staat om de belangen van beide sectoren te overzien en verenigen. Of het nu gaat om een complexe maatschappelijke opgave of een afgebakend programma of project. Of het nu gaat om een complexe maatschappelijke opgave of een afgebakend programma of project.  

Als je een Toekomstmaker inzet dan garanderen wij:

  • meetbare impact in de eerste 2 weken;
  • zichtbare resultaten binnen en buiten de organisatie;
  • borging van de nieuwe aanpak in de organisatie;
  • een optimale ervaring zowel op menselijk als professioneel vlak.

Doe mij zo'n Toekomstmaker!

Versturen