Meer lezen
TRIPS

Van internationale inspiratie naar lokale oplossingen.

Steeds vaker kijken Nederlandse (overheids)organisaties over de grenzen om te leren, co-creëren en nieuwe strategiën te realiseren. DTBN verzorgt al jaren inspiratiereizen en evenementen met als focus de digitalisering en veranderende rol van de overheid. Door de samenwerking met gerenomeerde experts kunnen wij programma's op maat aanbieden die zowel qua inhoud als beleving voldoen aan jouw verwachtingen. Met passie en plezier werken wij graag aan die ene onvergetelijke reis of dat unieke evenement dat je al jaren zoekt.  

Centraal tijdens onze reizen en evenementen staan het uitbreiden van jouw netwerk, het verkrijgen van relevante inzichten en het vertalen van de opgedane inspiratie naar jouw eigen praktijk. Door ons wereldwijde netwerk zijn wij in staat om zowel publieke, private als wetenschappelijke organisaties te bezoeken en exclusieve ontmoetingen te organiseren met relevante leiders. Van Estland tot Singapore en van België tot China. Maar ook in Nederland weten wij als geen ander de weg naar die ene expert die jij nodig hebt!

Neem contact met ons op als je:

  • interesse hebt in het bezoeken van een van de meest digitale overheden van de wereld;
  • specifiek op zoek bent naar wereldwijde voorbeelden voor een bepaald thema of domein (onderwijs, overheid enzovoorts);
  • thought leaders uit andere landen wilt laten spreken tijdens jouw evenement;
  • hulp nodig hebt bij het organiseren van een (internationaal) evenement.

Onze aanpak

Wij werken met jou samen om de reis of het evenement volledig te laten voldoen aan jouw verwachtingen. 

We maken samen met jou een plan waarmee we jouw deelnemers/bezoekers positief verrrassen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. 

Van inspirerende sprekers tot succesvolle voorbeelden in de praktijk. Onze insteek is altijd om de interactie in en met de groep te bevorderen. Echt contact met toonaangevende leiders die in de praktijk hun waarde hebben bewezen. 

Onze aanpak stelt je in staat jouw ambitie kracht bij te zetten door:

  • jouw deelnemers/bezoekers in contact te brengen met toegankelijke thought leaders;
  • jouw deelnemers/bezoekers in contact te brengen met succesvolle organisaties om  nieuwe partnerships te creëren;
  • jouw deelnemers/bezoekers mee te nemen naar/ontvangen op exclusieve locaties;
  • jouw deelnemers/bezoekers inzichten te geven die state of the art zijn;
  • jouw deelnemers/bezoekers de kans te geven hun ervaring visueel vast te leggen.

Ons aanbod

Estonia
X-perience©

Het meest digitale land van de wereld staat niet stil. Na de succesvolle introductie van een unieke digitale identiteit en de X-road richt Estland zich nu op allerlei vormen van robotica en de samenwerking met andere moderne overheden wereldwijd. Dit en meer komt aan bod tijdens de Estonia X-perience.

Lees meer

X-peditie België©

De Belgen doen het nog steeds beter. Of het nu gaat om het organiseren van generieke voorzieningen voor overheidsorgansaties, de samenwerking met de markt of de interactie met inwoners en ondernemers. België laat de afgelopen jaren zien waarom wij Nederlanders nog wat kunnen leren van onze Zuiderburen. 

Lees meer

Dag van de Toekomst©

Welke impact hebben de technologische ontwikkelingen op ons dagelijks leven?
En hoe kunnen overheden het verschil maken voor hun directe omgeving? Dit en meer komt aan bod tijdens de
Dag van de Toekomst. Lees meer